In iunie, Decorix.ro premiaza retetele pentru copii!

Spune-ne ce surpriza culinara le-ai pregatit copiilor de ziua lor, pe 1 Iunie. Apoi impartaseste-ne ideea inscriindu-ti reteta la concursul Decorix.ro din luna iunie. Ai sansa sa castigi premii surpriza si sa schimbi pareri cu ceilalti participanti.

Cum participi? Fa o poza surprizei culinare pregatite de 1 Iunie si trimite fotografia, impreuna cu textul retetei, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs, trimitand reteta ta si fotografia preparatului pe adresa mentionata, pana pe 24 iunie. Intre 25 si 30 iunie se va desfasura votarea. Intre 1 si 4 iulie vom anunta castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro.

De ce sa participi? In primul rand, pentru ca te asteapta o multime de premii surpriza. In plus, le poti impartasi si altora ideea ta minunata cu privire la surpriza culinara de 1 Iunie, iar la randul tau, poti invata de la altii. Pe langa noile retete speciale pe care le vei afla, vei descoperi persoane cu aceeasi pasiune ca si tine: gastronomia. Premiile de la Decorix.ro vor fi un bonus bine-meritat!

Citeste detaliile complete in Regulament!

Succes!Postat in categoria:     Concurs
2 Comentarii la “Noul concurs Decorix: Surpriza de Ziua Copilului“
  • vivi a spus:

    tortul cu papusica este in tema concursului

  • Anca a spus:

    Buna ziua ! nu mai incepe concursul ?:)

Lasa un comentariu