Regulamentul concursului de Ziua Copilului

1. ORGANIZATORI

Decorix.ro, marca a SC INAD GENERAL GROUP SRL organizeaza concursul DECORIX de Ziua Copilului, concurs la care cei ce doresc sa participe isi pot inscrie poza copilului pentru a castiga unul dintre premiile oferite.

SC Inad General Group SRL este o societate comerciala cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Str.Cornelia, Nr. 13, Et. 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/7918/2009, avand Cod de identificare fiscala RO 20944950.

Concursul se va desfasura cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

 

2. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 17 mai 2012 – 29 mai 2012, pe pagina Facebook Decorix.

Informatii suplimentare legate de acest concurs pot fi obtinute la numarul de telefon 0735.547.714 (tarif normal in reteaua Vodafone), de luni pana vineri, incepand cu 17 mai, intre orele 09:30-17:30, pe intreaga durata a concursului.

 

3. ETAPELE CONCURSULUI

Concursul va avea urmatoarele etape:

- Etapa I: Inscrierea in concurs prin trimiterea pozelor: 17 mai – 23 mai 2012

- Etapa II: Votarea pozelor inscrise: 24 mai – 29 mai  2012

- Etapa III: Desemnarea si anuntarea castigatorilor: 30 mai 2012

Pentru acordarea premiilor organizatorii vor contacta castigatorii pentru stabilirea detaliilor.

 

4. PREMII

Castigatorii vor fi cei care au trimis pozele care au acumulat cel mai mare numar de Like-uri, luandu-se in considerare primele trei cele mai mari punctaje.

Premiile sunt egale ca valoare si constau fiecare in cate o testoasa de plus personalizata cu numele copilului.

Castigatorii premiilor NU pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte.

 

5. INSCRIEREA IN CONCURS

Inscrierile se desfasoara intre 17 si 23 mai 2012.

La acest concurs se pot inscrie doar persoane cu varsta peste 18 ani, impliniti pana la data inceperii concursului, 17 mai 2012, inclusiv, cu domiciliul in Romania.

Inscrierea la concurs se face astfel:

Concurentul va expedia prin e-mail poza copilului, insotita de un titlu sugestiv (numele copilului nu se va afisa pe Facebook, pentru a-i proteja identitatea).

Atentie: Prin inscrierea in concurs a pozei unui copil, expeditorul isi asuma integral raspunderea pentru continutul acesteia si dreptul de a o folosi.

E-mailul va fi trimis pe adresa 1iunie@decorix.ro si trebuie sa contina, pe langa materialul pentru concurs, datele personale ale participantului: nume si prenume, adresa completa, numar de telefon si cod numeric personal.

Toate pozele insotite de titlu vor fi afisate pe pagina Facebook Decorix de catre administratori in data de 24 mai, data la care incepe si votarea prin Like-uri.

Important! O persoana poate inscrie o singura poza in perioada de inscriere mentionata in prezentul regulament. Perioada de inscriere se incheie pe data de 23 mai 2012, ora 24:00. Pozele care vor fi trimise dupa acest termen nu vor fi inscrise in concurs.

 

6. DESCALIFICAREA DIN CONCURS

Materialele trimise dupa expirarea termenului de inscriere nu vor fi luate in considerare.

Sunt descalificate automat din concurs persoanele care nu indeplinesc conditiile mentionate in sectiunea “5. Inscrierea in concurs” a prezentului Regulament.

Adresele de e-mail invalide sau apartinand altor persoane decat concurentului inscris sau datele personale incorecte vor duce la descalificare in momentul in care se certifica acest lucru.

Inscrierea aceleiasi persoane de mai multe ori va fi considerata ca nerespectare a Regulamentului si va duce la descalificare, chiar daca pozele inscrise au acelasi autor, dar sunt diferite intre ele.

 

7. VOTAREA CONCURENTILOR

Intre 25 mai 2012, ora 00:00, si 29 mai 2012, ora 24:00, toti vizitatorii paginii Facebook Decorix https://www.facebook.com/Decorix vor putea vota pozele participante la concurs, prin intermediul butonului Like.

 

8. CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI DREPTUL DE AUTOR

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii nr. 577/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la concurs implica in mod expres si fara echivoc ca informatiile transmise de concurenti sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizatori in scopuri publicitare. Prin inscrierea la concurs, concurentii isi exprima in mod expres si fara echivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitatile de marketing ale companiei SC Inad General Group SRL, pentru validarea si acordarea premiului.

SC Inad Group SRL este operator autorizat sa prelucreze datele cu caracter personal, inregistrat sub nr. 12055 la Autorizatia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lui, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului pe care se va desfasura, respectiv http://www.decoblog.ro si https://www.facebook.com/Decorix.

 

10. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul de desfasurare a concursului poate fi consultat in mod gratuit de catre orice vizitator al http://www.decoblog.ro, site pe care va fi afisat incepand cu 17 mai 2012.

 

11. RECLAMATII

Eventualele reclamatii legate de concurs se vor putea face la adresa de e-mail: 1iunie@decorix.ro, inainte de sfarsitul concursului.

 

12. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre SC Inad General Group SRL si concurenti, decurgand din executarea si interpretarea prezentului Regulament, se vor rezolva intr-o maniera amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.Postat in categoria:     Concurs
6 Comentarii la “Regulamentul concursului de Ziua Copilului“
 • luana a spus:

  ingeras pe pamant

 • COSTAS GABRIELA a spus:

  UNDE GASESC POZELE?

 • COSTAS GABRIELA a spus:

  AM AFLAT DE CONCURSUL DE1IUNIE MI SE PARE O IDEE MINUNATA .AM TRIMIS SI EU O FOTOGRAFIE DAR CRED AR TREBUI TRASE LA SORTI

 • ilie georgeta a spus:

  sunt si eu mic

 • gina a spus:

  eu am primit premiul e un iepuras ,nu o testoasa si e roz si al meu e baiat

 • Andreea Decorix a spus:

  Testoase s-au trimis primilor 3 clasati in functie de Like-uri. Pentru tragerile la sorti, premiile au fost iepurasi pentru baietei si o papusa pentru fetita.
  Asa cum v-am anuntat si pe mail miercurea trecuta, pentru baietelul dumneavoastra am personalizat un iepuras. Este roz inchis, intr-adevar. Va asiguram ca si celalalt baietel a primit la fel.

Lasa un comentariu