Decorix.ro premiaza “Cea mai buna reteta” a ta! – Concursul lunii noiembrie

Decorix.ro premiaza “Cea mai buna reteta” a ta!

Fie ca esti un bucatar priceput, fie ca gatesti mai rar, cu siguranta ai o reteta a ta, pe care iti place sa o pregatesti si care iti iese perfect de fiecare data. Impartaseste-ne si nou cea mai buna reteta a ta, cea cu care te mandresti si iti uimesti invitatii si poti castiga un week-end la munte sau produse Decorix.ro!

Cum participi?* Prepara reteta care iti iese cel mai bine, fa o poza preparatului si trimite fotografia, impreuna cu textul retetei, pe adresa de email concurs@decorix.ro. Nu uita sa iti treci si datele personale!

Pana cand? Te poti inscrie la concurs trimitand reteta ta si fotografia preparatului pe adresa mentionata, pana pe 20 noiembrie. Intre 21 si 30 noiembrie se va desfasura votarea. Pe 1 decembrie vom afla castigatorii: primele trei retete cu cel mai mare punctaj. Punctajul va fi calculat ca o medie intre voturile exprimate de catre vizitatorii Decoblog.ro si notele acordate de un juriu format din specialisti coolinaria.ro si din castigatoarele editiei precedente a concursului: Iulia Pecheanu, Mariana Epure si Mihaela Dumitrana.

De ce sa participi? Pentru ca ai ocazia sa te “lauzi” cu cea mai buna reteta a ta, pentru ca este un bun prilej sa o prepari si sa o savurezi si desigur, pentru ca poti castiga un week-end la munte, la Vila Cascada***, impreuna cu familia ta, la premiul cel mare, iar premiile al doilea si al treilea vor consta in produse pe care ti le doresti de la Decorix.ro **.

Succes!

* Informatiile complete necesare participarii la concurs se regasesc in Regulamentul Oficial  al Concursului

** In limita sumei alocate premiului.Postat in categoria:     Concursuri
9 Comentarii la “Decorix.ro premiaza “Cea mai buna reteta” a ta! – Concursul lunii noiembrie“

Lasa un comentariu