Decorix.ro la “Internet fara cravata” – Bran

 

Ping-pong e-commerce: Andrei Radu si Liviu Taloi

Dupa cum v-am promis acum o luna, dupa ce-am castigat Premiul I la categoria “Casa si Gradina” la Gala Premiilor e-Commerce (GPeC), asta nu ni s-a urcat la cap si suntem in continuare dornici de perfectionare. Drept dovada, weekend-ul care tocmai a trecut, Decorix.ro a participat la un team-building organizat de GPeC la Bran, de unde ne-am intors mai intelepti si nerabdatori sa aplicam tot ce-am invatat pentru a ne gadila clientii.

Mentori ne-au fost Liviu Taloi (www.siteaudit.ro), Gabriel Curcudel (www.krumel.ro), Dorin Boerescu (www.2parale.ro), Andrei Radu (www.link2ec.ro) si Bogdan Manolea (www.legi-internet.ro), SilkWeb si-a prezentat serviciile de web design, iar alaturi de noi au mai fost invatacei colegii de breasla de la 24shop, BestKids si GamesLine.

Dorin Boerescu, Bogdan Manolea si Krumel

Conferintele au abordat notiunea de marca de incredere in comertul electronic, recomandari SEO, informatii despre marketing-ul afiliat si au canalizat sugestiile de imbunatatire a magazinelor online pe exemple concrete din randul participantilor. Imbinand utilul cu placutul, seara de sambata a fost dedicata unor discutii relaxate pe aceleasi teme, la o cana de vin fiert, un foc de tabara si un joc de mima. In acest context, speram sa intelegeti ca fantoma simpatica de pe sigla Decorix e legata de aproprierea Halloween-ului, iar raspunsul pentru “Trick or treat?” va fi “Treat” (cu prajiturele facute in forme speciale).

Munca in echipa

 Postat in categoria:     Lifestyle
2 Comentarii la “Decorix.ro la “Internet fara cravata” – Bran“

Lasa un comentariu